Úvod » Spoločenské vedy » Ako si nezabiť ženu, Ako si nezabiť deti, Ako si nezabiť muža (K. C. Hutchin)


        

Ako si nezabiť ženu, Ako si nezabiť deti, Ako si nezabiť muža (K. C. Hutchin)

akcia

Predané

 

Transparentná história cien
Číslo produktu: 02106
Vydavateľ: Osve
Rok vydania: 1974
Cena:
6,50 €

Viac o knihe

Kazeta obsahuje tri knihy od tohto autora: Ako si nezabiť ženu, Ako si nezabiť muža, Ako si nezabiť deti v samostatnom kartónovom puzdre.

Ako si nezabiť ženu:
Ide o stručnú zdravovedu ženy, adresovanú predovšetkým mužom. Autor chce priblížiť nesmierne citlivú a zložitú problematiku ochrany zdravia ženy v podmienkach manželstva. Základom knihy je úsilie prezradiť mužom, čo môžu a majú robiť, ak nechcú svoje ženy – v najvlastnejšom zmysle slova – zabiť.

 

Ako si nezabiť muža:

Kniha pre ženy, aby pomohli svojim mužom šťastne a dlhšie žiť, keďže štatistiky ukazujú na to, že muži sú smrteľnejší...

 

Ako si nezabiť deti:
Napriek tomu, že autor čerpal svoje skúsenosti a podklady pre túto knihu v prostredí v mnohom odlišnom od nášho, predsa len to hlavné — dať rodičom vedieť, ako si chrániť a vychovávať deti — je spoločné aj pre rodičov u nás. Lebo veľa ráz ani nezáleží na tom, čo všetko pre svoje deti urobíme, ale na tom, ako to urobíme. Ide o postoj, nie
chvíľkový, ale trvalý, dalo by sa povedať — celoživotný. Veď podľa jeho názoru rodičovstvo je dlhodobá, ťažká a zložitá príprava na starorodičovstvo, na jeseň života, keď každý rodič má vo svojich deťoch a vnúčatách zbierať zaslúžené plody svojej celoživotnej námahy.

 

Počet strán: 298+272+282
Jazyk: slovenský 
Väzba: pevná s prebalom
Stav prebalu: 5/5
Stav knižného bloku: 5/5

NDBhO