Úvod » Ezoterika, mystika » Anjeli (Jane Williamsová)


        

Anjeli (Jane Williamsová)

akcia

Predané

 

Transparentná história cien
Číslo produktu: 06659
Vydavateľ: Dobrá kniha
Rok vydania: 2012
Cena:
3,75 €

Viac o knihe

Za nami, okolo nás, aj pod nami sa v každodennom svete, ktorý obývame, nesie anjelská pieseň. Je nádherná, nekonečná, radostná, ale aj desivá. Táto pieseň sa bude niesť, či sa k nej svojím hlasom pridáme, alebo nie. Predstavme si však pocit, keby sme vstúpili do tejto anjelskej harmónie a prenikla by nás takáto obrovská moc a vznešenosť. A to je práve to, na čo nás anjeli nabádajú a pozývajú. Túžia nás naučiť svoju pieseň, aby sme spoločne s nimi mohli spievať oslavnú pieseň chvál na veľkolepý vesmír a na jeho tvorcu.
Jane Williamsová

Anjeli fascinujú mnohých ľudí. Niektorí z nás veria, že ich vo svojom živote stretávame. Kto sú vlastne tieto záhadné bytosti? Aký význam majú pre nás?
Jane Williamsová vo svojej nádherne ilustrovanej knižke kráča po stopách príbehov o anjeloch v židovskej a kresťanskej tradícii. Ukazuje nám, akým spôsobom anjeli pôsobia na ľudí v kľúčových okamihoch dejín. Nielenže ľuďom poskytujú útechu a povzbudenie, ale tiež im pomáhajú a tisnú ich vpred pri dôležitých rozhodnutiach a v osobitných okamihoch života.
Autorka skúma činnosť anjelov vo Svätom písme a otvára pred nami vesmír, ktorý je oveľa zložitejší a fascinujúcejší, ako by si mnohí z nás predstavovali. Vysvetľuje, že anjeli sú všade okolo nás, ale sú viditeľní iba vtedy, keď majú dajaké osobitné poslanie.

Autorka pokračuje v skúmaní otázok typu:

Ako anjeli vlastne vyzerajú
Anjeli ako poslovia dobrej zvesti
Strážni anjeli
Padlí anjeli
Anjeli a Ježiš
Anjeli po Biblii

Kniha Anjeli rozširuje náš obzor a pomáha nám, aby sme sa vydali na cestu objavovania. Nadchne, zaujme a vzbudí záujem všetkých tých čitateľov, ktorí sú ochotní vydať sa na cestu objavovania.

Počet strán: 128
Jazyk: slovenský
Väzba: pevná s prebalom
Stav prebalu: 5/5
Stav dosiek: 5/5
Stav knižného bloku: 5/5

YzQyZjM