Úvod » Zdravie a životný štýl » Domáci lekár pre ženy (Sharon Faettová)


        

Domáci lekár pre ženy (Sharon Faettová)

akcia

Predané

 

Transparentná história cien
Číslo produktu: 06627
Vydavateľ: Star Books
Rok vydania: 2010
Cena:
5,62 €

Viac o knihe

Kto najlepšie rozumie ženám? No predsa ženy. V tejto knihe vám práve preto poskytujú rady výhradne ženy - lekárky. Lekárky samy veľmi dobre vedia, ako dané ťažkosti pociťujú ich pacientky, keďže sú po biologickej stránke vybavené rovnako. Dokážu sa do svojich pacientok lepšie vcítiť, sú empatické, a práve preto môžu posúdiť zdravotný stav žien z jedinečného ženského pohľadu.

V tejto knižke nájdete okrem iného stovky rád, vďaka ktorým sa budete vedieť pred chorobami účinne chrániť, a vďaka ktorým budete vedieť zvládnuť zdravotné problémy sama pomocou domácich prostriedkov.
Kožné lekárky vám poradia, ako vyliečiť vyrážky, zjemniť „starecké škvrny“ či vrásky, ako rýchle zasiahnuť, keď sa vám objaví herpes a pod.

Dozviete sa, čo robiť pri menštruačných bolestiach, pri rannej nevoľnosti v tehotenstve, pri problémoch s kojením, endometrióze, pri častých zápaloch pošvy atď.

Dôležitá je nielen telesná, ale i duševná stránka, a práve preto vám psychologičky poradia, čo robiť pri depresii, nude, pocitoch prázdnoty, úzkosti či nízkom sebavedomí.

Okrem toho vám táto knižka ponúka nespočetné množstvo rád a tipov na zvládnutie každodenných starostí, akými sú neposlušné vlasy, ovisnutá koža na pažiach, problémy s ranným vstávaním, lupiny či plynatosť.

Počet strán: 753
Jazyk: slovenský
Väzba: pevná penová
Stav dosiek: 5/5
Stav knižného bloku: 5/5

MjZmOT