Úvod » Beletria » Ikona / Biela puma / Advokát chudobných / Zápisník


        

Ikona / Biela puma / Advokát chudobných / Zápisník

John Grisham, Nicholas Sparks, Frederick Forsyth, Ronald Douglas Lawrence

akcia

Predané

 

Transparentná história cien
Číslo produktu: 03507
Vydavateľ: Reader's Digest Výber
Rok vydania: 1999
Edícia: Najlepšie svetové čítanie
Cena:
3,00 €

Viac o knihe

Edí­cia Najlepšie svetové čí­tanie

FORSYTH, FREDERICK - IKONA
(Icon) - Rusko na prahu nového tisícročia, Rusko na križovatke. Nebezpečný fanatik sa derie k moci a Západ oficiálne nemôže nič robiť. Do samého stredu pekla však potajomky vyšlú bývalého agenta CIA.

LAWRENCE, R. D. - BIELA PUMA - (The White Puma) - Mohutná mačka, ktorú napriek bielej srsti takmer nevidno, balansuje na skalisku vysoko v zasnežených horách západnej Kanady. Zovretým údolím o sedemsto metrov nižšie idú dvaja jazdci na koňoch. Nehybné, žlté pumie oči sa do nich vpíjajú - puma ich veľmi dobre pozná. Už jej zabili mamu aj sestru a teraz poľujú priamo na ňu. Lenže puma dnes pozoruje jazdcov, ktorí nič netušia.

GRISHAM, JOHN - ADVOKÁT CHUDOBNÝCH
(The Street Lawyer) - Zatemňuje sa azda Michaelovi Brockovi rozum ? Vždy si myslel, že vie, čo chce: elegantné obleky, luxusné autá, krásnu ženu a miliónový podiel vo firme. Lenže zrazu mu začalo záležať na voľačom inom. Už nechce robiť právnika len pre peniaze. Chce ho robiť pre pokoj vlastnej duše.

SPARKS, NICHOLAS - ZÁPISNÍK
(The Notebook) - Muž, ktorému leží na kolenách otvorený zápisník, zožltnutý a ohmataný. Žena, stratená a vystrašená, ktorá si uchovala len úbohé zlomky spomienok na vzácnu lásku. Ale potom jej on začína predčítať.

Počet strán: 564
Jazyk: slovenský
Väzba: pevná s prebalom
Stav prebalu: 5/5
Stav dosiek: 5/5
Stav knižného bloku: 5/5

NDgyYmEw