Úvod » Beletria » Krásna Catherine 6 (Juliette Benzoniová)


        

Krásna Catherine 6 (Juliette Benzoniová)

Predané

 

Číslo produktu: 04861
Vydavateľ: Tatran
Rok vydania: 1992
Cena:
2,25 €

Viac o knihe

Na žiadosť mnohých čitateľov piatich románov o Catherine, Juliette Benzoniová pokračuje v dobrodružnej ságe o živote panej de Montsalvy a píše ďalší, siedmy zväzok s názvom Pasca na Catherine.
Je koniec zimy a Auvergne čaká na nádhernú jar s rozkvitnutými kručinkami a šedivníkmi... Ale rok 1436 sa nezačína sľubne ani pre kráľovstv
o, ani pre Catherine.
Vyčerpávajúci bratovražedný boj sa skončil Arraským mierom. Richemontovo vojsko vytlačilo Angličanov postupne až k moru, hoci vojna ešte celkom neutícha, i naďalej rozsieva žiaľ, slzy, krv, smrť... Treba získať späť Paríž, Normandiu, Guyenne.
Arnaud de Montsalvy odišiel so svojimi mužmi do Paríža, Catherine zostáva sama, zodpovedná za svojich ľudí, v nebezpečenstve, ktorému musí čeliť vzápätí po manželovom odchode - hrad oblieha gévaudanský vlk, plieniaci veľmož Bérault d'Apchier.
Napriek obetavej obrane obyvateľov je Montsalvy jednostaj ohrozené a Catherine sa musí brániť nielen strachu, zrade, vražde a hrôze, ale aj vyhnúť sa ľstivej pasci, ktorú pripravili jej manželovi a ktorá má zničiť ich lásku a krehké, trpezlivo budované šťastie...

Počet strán: 336
Jazyk: slovenský
Väzba: pevná s prebalom
Stav prebalu: 4/5
Stav dosiek: 5/5
Stav knižného bloku: 5/5

NDYyYmE