Úvod » Náboženstvo » Sila Kabaly (Yehuda Berg)


        

Sila Kabaly (Yehuda Berg)

akcia

Predané

 

Transparentná história cien
Číslo produktu: RA085
Vydavateľ: Kabbalah Centre Slovensko
Rok vydania: 2000
Cena:
14,63 €

Viac o knihe

Našou známou realitou je 1-percentná realita, v ktorej žijeme. Neustále v nej nachádzame problémy a prekážky. Existuje však ešte iný svet nazývaný 99-percentná realita. Podľa kabaly bude pre nás dostupné všetko to, po čom naozaj túžime, ako napríklad láska, radosť, pokoj duše alebo sloboda – ak sa nám podarí spojiť sa s touto dimenziou, ktorá sa nachádza za hranicami našich piatich zmyslov. Keď riešime naše problémy reaktívnym spôsobom prostredníctvom hnevu, žiarlivosti, strachu a neistoty, neúmyselne tým strácame spojenie so zdrojom trvalého naplnenia. Predstavme si, že by sme mohli naše problémy použiť ako odrazový mostík na získanie prístupu k realite 99 percent. Pomocou kabalistických nástrojov sa môžeme pozdvihnúť nad limity tohto materiálneho sveta a získať spojenie s najvyšším zdrojom energie.

13 pravidiel tejto knihy bolo zozbieraných z náuk, ktorých vek je vyšší ako 4000 rokov. Ich využívanie nám môže pomôcť odstrániť chaos, osobné konflikty a beznádej a opäť nás spojiť s osudom, ktorým je trvalé šťastie. Taká je sila kabaly.

Toto prvé verejné vydanie ponúka nový obsah a cvičenia, vďaka čomu je ešte prístupnejšie a vhodnejšie na riešenie dnešných aktuálnych problémov. Objavíme spôsoby, ako spojiť konanie s našim vyšším cieľom a ako si uvedomovať nekonečné možnosti nášho vlastného života. Staneme sa múdrejšími.

 

Počet strán: 230
Jazyk: slovenský 
Väzba: brožovaná
Stav obálky: 5/5
Stav knižného bloku: 5/5

ZWJiMDNiM