Úvod » Beletria » Toxín / Mesačný svit ti pristane / Horúce chvíle / Prísľub lásky


        

Toxín / Mesačný svit ti pristane / Horúce chvíle / Prísľub lásky

Dick Francis, Robin Cook, Mary Higgins Clark, La Vyrle Spencer

akcia

Predané

 

Transparentná história cien
Číslo produktu: 03504
Vydavateľ: Reader's Digest Výber
Rok vydania: 1999
Edícia: Najlepšie svetové čítanie
Cena:
3,00 €

Viac o knihe

Edí­cia Najlepšie svetové čí­tanie

Robin Cook - Toxín: Dievčatko Becky má iba desať rokov a robí radosť svojim rodičom. A potom ju z ničoho nič skláti záhadná choroba-len preto, že zjedla neprepečený hamburger. Ojedinelý prípad, alebo hrôza, ktorá by sa mohla opakovať ? Otec sa zúfalo usiluje nájsť odpoveď a čoskoro sa ocitne vo víre vlastných hrôz.

Mary Higgins Clarková - Mesačný svit ti pristane: Maggie Hollowayová jasala. Po rokoch odlúčenia sa konečne stretla s milovanou nevlastnou matkou. A tá ju navyše pozvala, aby s ňou strávila dva týždne v pôvabnom prímorskom letovisku. No len čo tam Maggie zavíta, urobí objav, z ktorého jej tuhne krv v žilách. A potom sa už nepríjemné prekvapenia valia jedno za druhým.

Dick Francis - Horúce chvíle: Alexander Kinloch odjakživa dával prednosť samote pred civilizáciou. Najšťastnejší sa cíti v divej prírode škótskych hôr. Keď však na jeho rodinu doľahne rad zničujúcich udalostí vrátane zmiznutia cenného dedičstva, idyla sa rozplynie. Alexander musí zápasiť so všednými i nevšednými nástrahami života.

LaVyrle Spencerová - Prísľub lásky: Keď školáčky Anička a Lucka pri krutej autonehode stratia matku, ich učiteľka sestra Regina im túži podať pomocnú ruku. Chce dievčatkám aj ich trúchliacemu otcovi celkom prirodzene poskytnúť útechu. Ale tým by porušila prísne rehoľné predpisy. Ako to urobiť, aby sa nespreneverila ani viere, ani svojmu srdcu?

Počet strán: 550
Jazyk: slovenský
Väzba: pevná s prebalom
Stav prebalu: 4/5
Stav dosiek: 5/5
Stav knižného bloku: 5/5

ODU3Z