Úvod » Beletria » Výhra / Čierny barón / Miesto ženy / Pištoľník a rehoľníčka


        

Výhra / Čierny barón / Miesto ženy / Pištoľník a rehoľníčka

David Baldacci / Jack Higgins / Barbara Delinsky / Tom Eidson

akcia

Predané

 

Transparentná história cien
Číslo produktu: 03503
Vydavateľ: Reader's Digest Výber
Rok vydania: 1999
Edícia: Najlepšie svetové čítanie
Cena:
3,00 €

Viac o knihe

Edícia Najlepšie svetové čítanie

David Baldacci - VÝHRA
LuAnn Tylerova je slobodná matka, a navyše chudobná ako kostolná myš - až kým jej podvodná výhra v lotérii neprinesie nepredstaviteľné bohatstvo. Potom však zistí, že už nedokáže žiť v klame o rozhodne sa postaviť všetko na jednu kartu, len aby bola opäť paňou vlastného života. Diabolský osnovateľ podvodu má však iné, oveľa hrozivejšie zámery.

Barbora Delinsky - MIESTO ŽENY
Ako sa to len mohlo stať? Veď Clalre Raphaelová sa tak veľmi usilovala byť dobrou manželkou a milujúcou matkou - a popritom ešte viesť vlastnú firmu! A teraz sa z ničoho nič musí pozerať, ako sa jej doterajší život rúca a mení na trosky. Neprizerá sa však so zloženými rukami. Zozbiera všetky sily. odvahu i dôvtip a pokúsi sa vvbudovaf život na pevnejších základoch.

Jcck Higgins - ČIERNY BARÓN
Bol to jeden z naj neuveriteľnejších a prísne utajovaných príbehov druhej svetovej vojny. Osud chcel, aby dve letecké esá, dvojčatá Max von Halder z Berlína a Harry Kelso z Bostonu bojovali na nepriateľských stranách. Hlboké bratské puto. ktoré ich spájalo, napokon priamo či nepriamo ovplyvnilo priebeh vojny. Po mnohých rokoch sa môže konečne s ich príbehom oboznámiť aj verejnosť.

Tom Eidson - PIŠTOĽNÍK A REHOĽNÍČKA
Nat Swanson je osamelý pištoľník. ktorý uteká novomexickou púšťou pred prenasledovateľmi. Sestra Agnesa je mníška, ktorá sa pokúša previezť hlúčik sirôt do civilizovaného sveta. Ocitne sa však s nimi v obkľúčení Indiánov a taká ich smrť umučením, alebo smädom a hladom. Sestra Agneša však nezúfa, lebo má bezmedznú vieru v Boha. A Boh jej pošle Nata Swansona.

Počet strán: 562
Jazyk: slovenský
Väzba: pevná s prebalom
Stav prebalu: 4/5
Stav dosiek: 5/5
Stav knižného bloku: 5/5

NjRlZ