Úvod » Zdravie a životný štýl » Zdravie z lekárne sv. Hildegardy (Reinhard Schiller)


        

Zdravie z lekárne sv. Hildegardy (Reinhard Schiller)

Liečivé prostriedky v súlade s prírodou. Ako si uchovať životnú energiu.

akcia

Predané

 

Transparentná história cien
Číslo produktu: 06141
Vydavateľ: Ikar
Rok vydania: 1998
Cena:
3,00 €

Viac o knihe

Meno sv. Hildegardy z Bingenu má svoje miesto nielen v dejinách katolíckej cirkvi, ale aj v dejinách medicíny. Hildegarda bola skvelou liečiteľkou a dobrou znalkyňou prírody. Na svoju dobu priam geniálne poznala liečivé sily, ktoré v sebe príroda skrýva. A hoci sa medicína vyvíjala aj inými smermi, chorí ľudia a liečitelia sa po stáročia opäť a opäť vracali k inšpiratívnym radám sv. Hildegardy, k jej ucelenej zdravovede, údajne zjavenej priamo od Boha.

V súčasnosti, keď medicína a farmakológia dospeli k hlbšiemu poznaniu aktívnych zložiek jednotlivých prostriedkov prírodnej medicíny, ukázal sa nejeden z receptov sv. Hildegardy ako účinný. Záujem o Hildegardinu zdravovedu je stále intenzívny a medzi liečiteľmi sú mnohí, čo svoju liečiteľskú prax opierajú predovšetkým o jej metódy.

Jedným z nich je aj dolnobavorský liečiteľ Reinhard Schiller, autor tejto knihy. Nanovo interpretuje a aktualizuje viaceré tézy Hildegardinho učenia pre potreby dnešných ľudí. Veď sv. Hildegarda nechyrovala o pojmoch ako stres, nedostatok vitamínov či fajčenie...

Počet strán: 108
Jazyk: slovenský
Väzba: brožovaná
Stav obálky: 5/5
Stav knižného bloku: 5/5

ODExN